لیفان X50 خودرویی کوچک و شهری ست که از حیث ابعاد نه تنها در دسته شاسی بلندها قرار نمی گیرد بلکه از کراس اوورهای معمول بازار مثل چانگان CS35 و یا در سطح بالاتر بی ام و X1 نیز کوچکتر است. از سال ۹۴ کرمان موتور اقدام به مونتاژ آن می کند و شاهد استقبال خوبی نیز بوده است. دنیای آپشن در این مقاله برای بررسی کامل این کراس اوور کوچک چینی همراه شماست.

بدنه و طراحی خارجی لیفانx50

لیفان X50 ای که به بازار عرضه شده، مدل ۲۰۱۵ می باشد و ظاهر نسبتاً به روزی دارد. کپی برداری از زبان طراحی برندهای صاحب نام و محصولات موفق بازارهای جهانی امری مرسوم در خودروهای چینی تلقی می شود که البته همیشه هم به ضرر کارخانه کپی کار تمام نشده و اتفاقا با زیبایی که حاصل شده می تواند موجب فروش و سود خوب سازندگان باشد. احتمالا همه جا شنیده باشید که به خاطر شباهت زیاد ممکن است نمای جلوی این خودرو را با آلفا رومئو جولیتا اشتباه بگیرید. در نمای عقب هم همین مشخصه به وضوح دیده می شود. ذکر این نکته نیز خالی از لطف نیست که دیده شدن سپر کپی شده اپل آسترا روی نمای جولیتا متناسب به نظر نمی رسد.

کابین و طراحی داخلی لیفان X50

 

در داخل خودرو برخلاف خارج آن می توان یک انسجام و اتحاد قابل قبولی را دید. انسجام و اتحادی که به واسطه ی کیفیت مواد اولیه به کار برده شده در داخل کابین زیر سوال می رود. کیفیت متریال ضعیف بوده و در رده سایر خودروهای ساخت چین قرار می گیرد. نکته مثبت در امکان افزایش فضای حمل بار با خواباندن صندلی های عقب است (در مجموع ۱۱۳۶ لیتر) که به راحتی امکان حمل وسایل حجیم را در اختیار ما می گذارد.

امکانات و آپشن های لیفان X50

 

 

می توان گفت سانروف ، سنسور دنده عقب، تنظیم برقی آینه های جانبی و سیستم صوتی با ۴ بلندگو و ورودی های AUX و USB که در سمت راست ترمز دستی قرار گرفته اند، از مهم ترین آپشن های X50 است. صندلی ها امکان تنظیم دستی دارند و فضای نشیمن خوبی را چه در جلو و چه در عقب در اختیار سرنشینان می گذارند. نادیده پیداست که در نسخه اصلی مانیتور برای بهره بردن از امکانات چندرسانه ای وجود داشته اما کرمان موتور زحمت حذف آن را برای بازار ایران کشیده است. در ذکر کامل محاسن این خودرو باید به امکانات دیگری از جمله سیستم تهویه مطبوع دستی، سیستم کنترل پایداری ESP ، قابلیت تنظیم ارتفاع چراغ های جلو، کلیدهای تعبیه شده روی فرمان برای کنترل سیستم صوتی اشاره کنیم تا چیزی از قلم نیافتد. این خودرو مجهز به سیستم کی لس(KEY LESS) نیز می باشد.

پیشرانه و مشخصات فنی لیفان X50

 

این خودرو از تکرار پیشرانه ی معروف ۱٫۵ لیتری مخصوص خودروهای چینی بهره می برد. توان تولید نیروی ۱۰۲ اسب بخار و ۱۳۳ نیوتن متر گشتاور مختص این پیشرانه است. ممکن است گول ظاهر اسپرت این خودرو را بخورید اما در بین هم رده ها و رقبای خود ضعیف ترین شتاب را دارد؛ شتابی که معادل ۱۳٫۵ ثانیه برای رسیدن به سرعت صد کیلومتر بر ساعت از حال س اعلام‌ شده است. عرضه آن با دو نوع جعبه دنده ی دستی و خودکار CVT صورت می گیرد و همین نوع جعبه دنده ای که ذکر شد عامل اصلی شتاب پایین این خودرو به ظاهر اسپرت است.

دیگر نکات منفی لیفان X50

در صحبت با رانندگان این کراس اوور نکات منفی دیگری از قبیل استهلاک بالا، سیستم تعلیق و جلوبندی ضعیف و ضعف در هندلینگ به دلیل ارتفاع بدنه گزارش شده است.

منبع: مقالات تخصصی دنیای آپشن


آپشن خودرو | دنیای آپشن

مشخصات

تبلیغات

محل تبلیغات شما
محل تبلیغات شما محل تبلیغات شما

آخرین وبلاگ ها

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها

زلال ها هوَخشَتَره پرستوی مهاجر مجله دکوراسیون داخلی، کابینت، بازسازی بوی عطر... وب نوشته های محسن نیک نژاد Christy راهنمای خرید لوازم نمای بیرونی ساختمان رنگ فیروزه ای